Oulun muusiikkikoulu logo

Bändi

Unelmoitko bändissä soittamisesta? Bänditunnit auttavat sinua kukoistamaan musiikillisessa luovuudessasi. Liity bändiopetuksemme innostavaan yhteisöön! Olemme paikka, missä yksilölliset taidot yhdistyvät rytmikkääseen yhteissoittoon, ja bändisoiton maailma avautuu sinulle täysin uudella tavalla.

Bändikoulutus ei ole vain soittamista, se on yhteistyötä, luovuutta ja energian purkua musiikin kautta. Koulutuksemme kattaa monipuolisesti eri musiikkityylejä – rockista poppiin, jazzista metalliin. 

Haluamme, että jokainen oppilas löytää oman äänensä ja osallistuu bändin yhteiseen luomisprosessiin. Olit sitten laulaja, kitaristi, rumpali tai basisti, meillä on tilaa juuri sinulle bändissämme. Ammattitaitoiset opettajamme ohjaavat sinua, jakavat arvokasta tietoaan ja auttavat sinua kehittymään yhtenä osana kokonaisuutta.

Liity mukaan musiikilliseen seikkailuun ja bändikoulutus vie sinut uusille tasoille. Olemme täällä tukemassa sinua, kun rakennamme yhdessä unohtumattomia musiikillisia hetkiä. Tule rohkeasti mukaan bänditunneillemme!

Hinta

Ensimmäisen lukukauden (4kk) ajan 20% alennusta norm. hinta on 100€/kuukausi

 

80€

Kuukaudessa

Sisar alennus on 10%-20% riippuen soittimesta